Verzending en retouren

Toko Sharma stelt alles in het werk om jouw bestelling veilig, snel en heelhuids thuis te bezorgen.

Betaalmogelijkheden

Je kunt met IDeal betalen via je eigen bank. Dat is wel zo vertrouwd. Of je gebruikt één van de andere aangeboden mogelijkheden zoals Credit Card. Na betaling keer je terug op tokosharma.nl. Een andere mogelijkheid is om je bestelling online te plaatsen en deze te komen afhalen in onze winkel. Je betaalt dan gewoon bij afhalen.

Levering & levertijd

Wij leveren binnen 5 werkdagen door heel Nederland. De bezorging van onze producten vindt plaats via DHL. Wij verpakken je producten in dozen, zodat ze zo goed mogelijk zijn beschermd. Bij een bestelling van meer dan € 75,00 betaal je geen bezorgkosten, onder dit bedrag brengen wij € 4,75 in rekening. Mocht de levertijd onverwachts meer tijd in beslag nemen, dan nemen wij via de mail contact met je op.

Retourneren

Niet goed, geld terug. Ongeopende producten kunnen altijd worden teruggestuurd. Je krijgt je geld uiteraard terug. De eventuele verzendkosten zijn wel voor rekening van de jezelf. Verpak de producten a.u.b. zorgvuldig of stuur ze terug in de originele verzenddoos. Retourneren kan binnen 8 dagen na aankoop.

Klachten

Heb je een klacht over een verzending van Toko Sharma? Laat het ons a.u.b. weten via webshop@tokosharma.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!